FRAMING LIFE AS IT PASSES BY

 

 

Over Mij

Ik ben sinds 2014 actief bezig met fotografie. Het fotograferen via Instagram is begonnen met het bijwonen van Instameets in Nederland en in België.

Ik heb door de Instameets leuke contacten op gedaan en er werd zelfs een expositie aangekoppeld in Zaandam. Ik fotografeerde toentertijd voornamelijk met mijn Nikon D600 en af en toe met mijn Smartphone Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S7 Edge en Huwaii P20 Pro.

Ik heb een mini-cursusje smartphone fotografie o.l.v. Marjolein Lensink-Neijzing gevolgd, door haar smartphone fotografie en haar expositie, realiseerde ik mij hoeveel moois ik liet voorbij schieten als ik mijn Nikon D600 niet bij mij had maar wel mijn Smartphone.

Voor mij is dat de reden geweest om zelf een smartphone project op te starten op Instagram, ‘Framing Life As It Passes By’ / ‘Het leven Omlijsten Zoals Het Voorbij Gaat.

 

Mijn Werk

Vanwege mijn project hebben bijna alle foto’s een kader, ik wil graag een geheel houden maar sommige foto’s zijn mooier zonder kader. Ik fotografeer waar mijn oog opvalt, de meest kleine en gekke dingen die in het voorbijgaande nauwelijks opvallen of waar niet opgelet wordt. Ik ben van de details en structuur. Het bewerken hangt af van mijn mood.

Ik ben er bijna 2 jaar uit geweest met SmartPhonography. Dit jaar mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen en het wordt, eindelijk, een I-Phone. Daar zitten meer mogelijkheden op, voor apps en om verder te gaan met mijn innerlijke belevingswereld.

Annemarie

2020

 

PORTFOLIO FLAIPB
Mobiele versie afsluiten