Module 3. Locatiefotografie: Modieus

Morgen is de beoordeling van Module 3. Locatiefotografie van de Fotovakschool oftewel het ASSESSMENT, een mooi en duur woord.

Naast de Reportage moest ik een modeserie maken met een model op drie verschillende locaties, waarbij gewisseld wordt van kleding. Verzin een thema. Stem model, kleding en locaties op elkaar af. Tenminste een foto is binnen gemaakt, een foto buiten, de derde is naar keuze. Presenteer deze drie foto’s elk op A4-formaat.

Zelf, vind ik dat het goed gelukt is, het thema is VINTAGE waarin drie thema’s aanbod komen zoals vrije tijd, chique en werk. Hier en daar zie ik puntjes, waar ik zelf heel kritisch over ben, maar dat zie ik achteraf, helaas. Een ander zal zeggen, maak je niet druk of dat hoort zo maar het is goed om kritisch te blijven! 🙂

#fingerscrossed

At Work_pp

 

Create a website or blog at WordPress.com
Scroll Up
%d bloggers liken dit: